Δραστηριότητες

Οργανώνουμε πολυάριθμες δραστηριότητες στην γύρω περιοχή.
Όλες αυτές οι δραστηριότητες προσφέρονται και διατίθενται ξεχωριστά, ως επιλογή δική σας προτίμησης,
η μπορείτε να επιλέξετε το Abelos 7 night-8 day complete all-inclusive package (για group δέκα τουλάχιστον επισκεπτών). Ενδεικτικά…

Δραστηριότητες στην γύρο περιοχή

Μπορείτε να κάνετε ιππασία με του Τζίμη τα 2 ήμερα και υπάκουα αλόγα.

Σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τις βίλλες μας, βρίσκονται οι Καταρράκτες της Λεπίδας με τις κλιμακωτές λιμνούλες τους. Mπορούμε να απολαύσουμε ένα gourmet pic-nic αφού σας μεταφέρουμε εκεί περπατώντας, με το 4×4 όχημα μας, με ποδήλατα mountain, η ιππεύοντας τα αλόγα του Τζίμη. Μπορείτε να κολυμπήσετε στα κρύα σμαραγδένια νερά !

Δάσος Πάρνωνα    –   Ιερά Μονή της Μαλεβής

Μπορούμε να επισκεφτούμε τα απίστευτα διάσημα μοναστήρια της περιοχής. Την Ιερά Μονή της Μαλεβής με την θαυματουργή εικόνα της Πανάγιας, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Την Ιερά Μονή Παλαιοπαναγιάς η οποία ιδρύθηκε τον δωδέκατο αιώνα μ.Χ. Την Ιερά Μονή Λουκούς, αφιερωμένη στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος μας, Ιησού Χριστού. Την Ιερά Μονή Ελωνης στο Λεωνίδιο, χτισμένη σε εκσκαφή ενός βραχώδους λόφου.

Αν είστε περιπετειώδεις, μπορούμε να σας πάμε για αναρρίχηση στον φημισμένο Κοκκινιά Βράχο στο Λεωνίδιο, για windsurfing, kiting και για κολύμπι όταν το επιτρέπει ο καιρός.

Ελαιώνας – Οροπέδιο Πάρνωνα

Μπορούμε να σας πάμε στα εντυπωσιακά μονοπάτια του Πάρνωνα, άλλα για τον πεζοπόρο και άλλα για τον ορειβάτη. Με εύκολη πρόσβαση στη υψηλότερη κορφή του, την Μεγάλη Τούρλα και το αξεπέραστης ομορφιάς οροπέδιό του σε υψόμετρο 1963 μέτρα. Στην μέση του οροπεδίου υπάρχει πηγάδι με κρυστάλλινο πόσιμο νερό να ξεδιψάσετε…

Μπορούμε να επισκεφτούμε το Οροπέδιο των Μουσών του Πανα, με το μαγικό κεδρόδασος, το μοναδικό της Ευρώπης, προστατευόμενο από την Natura 2000. Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, εδώ μαζεύονταν οι Νύμφες και χόρευαν στις μελωδίες της φλογέρας του Πάνα πριν εμπλακούν σε ερωτικές επαφές..

Παράλιο Άστρος

Μπορούμε να κολυμπήσουμε σε απομονωμένες παράλιες που κόβουν την ανάσα, προσβάσιμες μόνο από θαλάσσης, με το ταχύπλοο του Τζίμη ή να οργανώσουμε ψάρεμα.

Μπορούμε να επισκεφτούμε τον υγρότοπο του Μουστού για παρατήρηση πουλιών και να μουλιάσουμε στην ιαματική του λιμνούλα.

Μπορούμε να επισκεφτούμε την φάρμα και τον ελαιώνα του Τζίμη οπού μπορείτε να συλλέξετε φρούτα, λαχανικά και ελιές, να αρμέξετε τα αμνοερίφια, να δείτε πως παρασκευάζεται παραδοσιακά το τυρί και το ελαιόλαδο.

Αν σας ενδιαφέρουν οι Ελληνικές Αρχαιολογικές Τοποθεσίες, μπορούμε να σας πάμε στον εκπληκτικό Τάφο του Αγαμέμνωνα στις Μυκήνες, στο μεγαλειώδες Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με την μοναδική ακουστική, στο Αρχαίο και Μεσαιωνικό Κάστρο του Αργούς και στο Αρχαίο Θέατρο του, στην Αρχαιά Πυραμίδα του Ελληνικού χτισμένη πριν τις Αιγυπτιακές, στο Ναύπλιο με το Κάστρο στο Μπούρτζι και το Κάστρο της Ακροναυπλίας, και σε πολλές άλλες…

Αν αγαπάτε το κρασί, μπορούμε να σας πάμε εκδρομή δοκιμασίας οίνων στα οινοποιεία του τόπου μας ή της Νεμέας, στα οποία καλλιεργούνται αρχαιοελληνικές ποικιλίες αμπέλων μέχρι σήμερα..!!

Translate »